Associació SaóPrat

A SaóPrat treballem des de l’any 2004 per generar oportunitats i afavorir la inclusió social de les persones que es troben en situació de vulnerabilitat o risc d’exclusió social.
Volem que aquestes persones trobin a SaóPrat la sortida que els permeti millorar la seva situació i viure el seu present i el seu futur amb dignitat
I ho fem a través de projectes educatius, formatius i d’integració en el món laboral, treballant de forma personalitzada, fent que cada persona sigui protagonista i responsable, del seu propi procés de desenvolupament i creixement.
El projecte de SaóPrat és el resultat del compromís de persones, empreses, fundacions, entitats privades i administracions públiques en la construcció d’un societat més justa i igualitària .

1085

Usuaris Atessos 2014/2015

Orientació a la persona, participació, treball en xarxa.

Els nostres projectes

01. D’atenció a la infància i la família

Potenciem el desenvolupament integral dels infants i adolescents, i enfortiment de les relacions entre pares i fills.

Els nostres projectes

02. D’acompanyament als joves

Ajudem els joves a construir-se un projecte personal que doni resposta a les seves necessitats de formació, desenvolupament i creixement i que possibiliti la seva integració social i laboral.

Els nostres projectes

03. D’acompanyament a la inserció

Ajudem els joves i adults a que defineixin i es comprometin amb un itinerari propi d’inserció laboral, com a via facilitadora de la seva integració social i laboral. Busquem i potenciem l’aliança amb el sector empresarial

Els nostres projectes

04. Empresa d’inserció

Empresa social amb dues línies de negoci, Reformes Saó i Inmenta, que fomenta la inserció laboral de joves garantint i educant en la feina de qualitat.